Vacature partusassistente

Vacature kraamverzorgende partusassistente

BabyCare kraamzorg is gericht op zoek naar gediplomeerd kraamverzorgenden die zich willen inzetten als partusassistente en moeder en kind een veilige start geven tijdens en direct na de bevalling.

Partusassistentie

Als partusassistente assisteer je de verloskundige bij de bevalling thuis óf poliklinisch in het ziekenhuis of geboortecentrum. Je weet goed wat je moet doen in acute situaties en verzorgt ook vroegtijdige bevallingsinzet of opstart van zorg (aansluitend) na de bevalling.

Werken volgens rooster

Bij BabyCare kraamzorg krijg je de mogelijkheid om op rooster te werken. Dit betekent dat wij je een planning voor 2 maanden vooruit kunnen bieden waarin je wachtdagen vooraf zijn afgestemd. Als kraamverzorgende voor de partuspoule ben je voornamelijk beschikbaar voor avonden, nachten, weekenden. BabyCare biedt arbeidsvoorwaarden conform de CAO kraamzorg. Wij zoeken met name collega’s die willen werken tussen 16:00 en 24:00 uur en 24:00 uur tot 08:00 uur voor het leveren van partusassistentie.

Kleinschalige teams

Doordat wij met kleinschalige teams werken krijg je bij ons persoonlijke aandacht. Je hebt per jaar een aantal betaalde werkoverleggen met je team. Ook zorgen wij dat je goed geschoold blijft door het aanbieden van een jaarlijks scholingsprogramma voor het volgen van geaccrediteerde scholingen. Op deze manier blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kun je de kwaliteit blijven bieden die wij en de cliënten van je verwachten.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Wij bieden jou salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO kraamzorg
  • CAO kraamzorg biedt standaard wachtvergoeding, onregelmatigheidstoeslag voor avonden/weekenden/feestdagen, een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw, reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid voor verschillende contractvormen
  • Mogelijkheid tot werken volgens een vast rooster zodat werk en privé goed in balans is
  • Professionele bijscholingen en werkoverleggen zodat je kennis up to date blijft.
  • Kleinschalige regio teams

Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft om als partusassistente te gaan werken? Om te solliciteren kan je je motivatiebrief, inclusief CV, mailen naar opleiding@babycarekraamzorg.nl t.a.v. mw. L. Ommen-Roest. Voorwaarde is dat je woonachtig bent in ons werkgebied. Onze werkgebieden zijn Gooi en Vechtstreek, Almere, Amersfoort, Utrecht, Den Haag, Woudenberg, Gelderse Vallei.