Contact

Voor informatie of aanmelden

Voor vragen, meer informatie of om u telefonisch aan te melden kunt u ons van maandag tot vrijdag altijd bellen tussen 8:00 en 16:30 uur.

Melden bevalling of thuiskomst

Voor het melden van de bevalling en thuiskomst vanuit het ziekenhuis zijn we 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar.

Algemeen nummer 085-80 003 23
U kunt ons 24 uur per dag bereiken

BabyCare Kraamzorg Hoofdkantoor en Adminstratie

Postbus 80 1400 AB Bussum
E-mail: info@babycarekraamzorg.nl
Tel: 085-80 003 23

Wanneer contact opnemen bij de bevalling?

Bij thuis en ziekenhuisbevalling

Wanneer de bevalling zich aandient (gebroken vliezen, eerste weeën, geplande keizersnede) verzoeken wij u dit aan ons door te geven tussen 08.00 uur en 16:30 uur.  Voor acute assistentie bij de bevalling zijn wij uiteraard 24/7 bereikbaar. Dit geldt voor zowel ziekenhuis als thuisbevalling. Onze medewerkers van de planning kunnen dan een kraamverzorgende voor u paraat zetten.

Bij bevallingsassistentie

Bij een thuisbevalling geeft de verloskundige aan wanneer de kraamverzorgster kan komen. De verloskundige kan immers vaststellen in welke fase de bevalling zich bevindt. U heeft hier uiteraard ook inspraak in. Wanneer u vindt dat er ondersteuning nodig is, kunt u de verloskundige vragen eerder naar BabyCare te bellen om de kraamverzorgende op te roepen. Deze uren worden niet in mindering gebracht op het aantal uren kraamzorg.

Wanneer u bevalt in ziekenhuis TerGooi kunnen wij ook bevallingsassistentie (partusassistentie) verlenen. Dan zal de verloskundige ook aangeven of de kraamverzorgster zal komen. Deze kraamverzorgster kan dan vanuit het ziekenhuis met u mee naar huis gaan om daar verdere kraamzorg te verlenen.

Bij een ziekenhuisbevalling

Indien u in het ziekenhuis bent bevallen en u weet wanneer u naar huis gaat, neem dan zo snel mogelijk contact op met BabyCare. Wij zorgen er dan voor dat de kraamverzorgende op de afgesproken tijd bij u thuis is.


Werkgebied

BabyCare werkt vanuit meerdere vestigingen en levert kraamzorg in de volgende gebieden: Gooi en Vechtstreek, Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug, Veluwe, de Vallei, Flevoland en Den Haag.