Kraamzorg Almere

Moeder en Baby lachen naar elkaar

Kraamzorg in Almere

Van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap! U wilt zich natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden en BabyCare Kraamzorg Almere helpt u daar graag bij. Onze kraamverzorgenden zullen alles in het werk stellen om u een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen.

BabyCare Kraamzorg Almere

Het verzorgingsgebied van BabyCare Kraamzorg Almere bestrijkt een groot gebied ook in de omgeving. Of u nu woont in Almere Buiten, Almere Haven of Almere Hout, BabyCare is er voor de beste kraamzorg aan moeder en kind!
Mocht u er zeker van willen zijn dat u binnen ons verzorgingsgebied woont? Controleer dan uw adres met de postcode checker.

Vragen tijdens de kraamperiode

De geboorte van een baby is een bijzondere gebeurtenis, negen maanden lang heeft u naar dit moment uitgekeken. U maakt kennis met uw pasgeboren kindje, u herstelt van de bevalling en uw gezin staat volop in de belangstelling. Onze enthousiaste en deskundige kraamverzorgsters begeleiden u tijdens de kraamperiode. U zult allerhande vragen hebben en zij zijn er dan ook om u te adviseren en ondersteunen zodat u na de kraamtijd zelfstandig en zelfverzekerd uw baby kunt verzorgen.

.

Flexibele kraamzorg in Almere

BabyCare staat voor de beste kraamzorg! Dit betekent voor ons dat wij de zorg afstemmen op de behoefte van moeder en kind. Voor iedereen is de zorgbehoefte verschillend. Daarom kunt u bij BabyCare kraamzorg Almere zelf uw wensen aangeven. Wilt u in het weekend wat meer of juist minder, of alleen in de ochtend? Het is allemaal mogelijk.

Kwaliteit van BabyCare Kraamzorg in Almere

  • Eén kraamverzorgende gedurende de kraamtijd
  • Lactatiekundige hulp tijdens uw kraamperiode
  • Verhuur en verkoop van Medela borstvoedingskolven
  • 7 dagen per week, 24 uur bereikbaar
  • Gediplomeerde en enthousiaste kraamverzorgenden
  • Gratis bezorging van hulpmiddelen: o.a. bedverhogers

 

Moeder met baby kraamzorg

Aanmelden voor Kraamzorg in Almere?

Neemt u gerust contact met ons op of meld u aan voor de beste zorg aan moeder en kind! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over het verloop van de aanmelding. U mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088 – 01 57 300 of per mail via info@babycarekraamzorg.nl