Kraamzorg Apeldoorn

In verwachting in de regio Apeldoorn!

Zwanger zijn is een unieke en bijzondere ervaring. Een goede begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling, maar ook de kraamzorg daarna is van groot belang. De professionele kraamverzorgenden van BabyCare kraamzorg Apeldoorn begeleiden u hierbij.

Waar wilt u bevallen?

Kiest u voor het ziekenhuis of de vertrouwde omgeving thuis?
Bij BabyCare Apeldoorn kan uw kraamverzorgende bij zowel de thuisbevalling als de ziekenhuisbevalling (poliklinisch) assisteren. De medewerkers van BabyCare Kraamzorg zijn zeer goed opgeleid, worden voortdurend bijgeschoold en doen hun werk met liefde voor het vak.
Gaat u kiezen voor borst- of flesvoeding? Deze keuze is geheel aan u.
Borstvoeding geven is heel natuurlijk, maar toch gaat het niet altijd helemaal vanzelf. Soms moeten zowel de moeder als de baby leren hoe de borstvoeding werkt. Bij de meeste moeders gaat dit zonder problemen, maar het kan voorkomen dat er omstandigheden zijn waarbij specifieke kennis nodig is. De kraamverzorgende van BabyCare geeft hierbij zeer deskundige begeleiding. Als er een situatie is waarbij er meer specifieke kennis nodig is kan de lactatiekundige van BabyCare Apeldoorn ingeschakeld worden. Dit kan telefonisch (gratis).

Informatie of aanmelden?

U kunt 24/7 contact met ons opnemen via  088-01 57 300
Aanmelden voor kraamzorg kan 24 uur per dag via ons aanmeldingsformulier op deze website of telefonisch tijdens kantooruren.

kraamzorg apeldoorn

Het gezin

Onze kraamzorg is altijd optimaal afgestemd op de individuele behoeften en specifieke wensen van uw gezin. Moeder en kind staan hierbij centraal, maar ook de vader en eventuele broertjes en zusjes worden niet vergeten!
De kraamverzorgende stelt alles in het werk om het hele gezin op gang te helpen met de baby.
BabyCare Kraamzorg biedt alles wat u nodig heeft om bij u in Apeldoorn een bijzondere, onbezorgde kraamtijd te realiseren. BabyCare streeft ernaar dat per gezin één kraamverzorgende gedurende de hele kraamtijd de zorg op zich neemt. Dit is fijn en vertrouwd. Op deze manier bouwt u een persoonlijke band met de kraamverzorgende op. Na de kraamtijd kunt u dan vol vertrouwen zelf de verzorging van uw baby voortzetten.

Samenwerking

BabyCare Apeldoorn werkt tijdens en na de zwangerschap onder andere nauw samen met de verloskundige, de huisarts, het ziekenhuis en de jeugdgezondheidszorg. Na de kraamtijd neemt het consultatiebureau de begeleiding over.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor kraamzorg van BabyCare Apeldoorn? Wij werken in Apeldoorn én omgeving. U kunt hier de postcode check doen.