Kraamzorg Barneveld

U bent in verwachting!

Van harte gefeliciteerd!

Ook al is uw baby nog niet geboren, u gaat zich al wel voorbereiden op de gezinsuitbreiding. Als u zich inschrijft bij BabyCare Kraamzorg Barneveld bent u verzekerd van de beste kraamzorg. De kraamtijd is een unieke periode waarin u in alle rust kunt bijkomen van de bevalling en een start kunt maken met uw baby! Onze kraamzorg in Barneveld en omgeving is daar volledig op afgestemd.

Uw gezin

BabyCare Kraamzorg Barneveld vindt het belangrijk dat u gedurende de kraamtijd te maken heeft met een en dezelfde persoon. Zij kan zo perfect inspelen op uw individuele wensen en behoeften. Wat kunt u van onze kraamzorg verwachten?

  • De kraamverzorgende kan assisteren bij de thuisbevalling
  • Zij verzorgt u en voert de noodzakelijke controles uit
  • Zij verzorgt uw baby, zoveel mogelijk samen met u
  • Zij geeft voorlichting en antwoord op al uw vragen
  • Zij zorgt voor de overige gezinsleden
  • Zij voert een aantal lichte huishoudelijke taken uit

Informatie of aanmelden?

U kunt 24/7 contact met ons opnemen via  088-01 57 300
Aanmelden voor kraamzorg kan 24 uur per dag via ons aanmeldingsformulier op deze website of telefonisch tijdens kantooruren.

kwaliteit-borstvoeding

De voeding

De keuze tussen borstvoeding of flesvoeding is uiteraard volledig aan u. Borstvoeding geven is heel natuurlijk, gezond én persoonlijk. BabyCare Barneveld biedt u alle steun om het geven van borstvoeding goed te laten verlopen. Onze enthousiaste kraamverzorgenden zijn goed opgeleid en volgen regelmatig nascholing met betrekking tot zowel borstvoeding als flesvoeding. Als er zich omstandigheden voordoen waarbij specifieke kennis nodig is, kunt u een beroep doen op de lactatiekundige van BabyCare Kraamzorg. U kunt dan een telefonische afspraak maken (gratis).

Samenwerking

BabyCare Kraamzorg Barneveld werkt tijdens en na de zwangerschap nauw samen met onder andere de verloskundige, de huisarts, het ziekenhuis en de jeugdgezondheidszorg. Na de kraamtijd neemt het consultatiebureau de begeleiding over.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor kraamzorg van BabyCare Barneveld? Wij werken in Barneveld én omgeving. U kunt hier de postcode check doen.