Kraamzorg Den Haag

Moeder met baby kraamzorg

Kraamzorg in Den Haag

BabyCare kraamzorg Den Haag staat voor de beste zorg gedurende de eerste dagen. U bent zwanger en wilt de kraamzorg natuurlijk goed regelen. Met BabyCare kiest u voor jarenlange ervaring. Wij bieden deskundige en persoonlijke zorg tijdens de bevalling en de kraamperiode. Onze kraamverzorgenden zijn uitstekend opgeleid. De verzorging van u en uw baby zijn vastgelegd in protocollen waardoor de werkzaamheden van de kraamverzorgende altijd zijn gericht op uw welzijn en dat van de baby.

Kraamzorg in Den Haag en omgeving

De zorg die wij leveren binnen de regio van Den Haag bevat het gele gebied.
“Of u nu in Voorburg, Rijswijk of in Wassenaar woont, BabyCare Kraamzorg Den Haag is werkzaam in de gehele regio. Om er zeker van te zijn dat wij kraamzorg bij u leveren kunt u kijken bij de postcode checker.

Rust en regelmaat tijdens de kraamzorg

Het is belangrijk dat u goed kunt herstellen van uw bevalling en kunt gaan genieten van uw baby tijdens de kraamperiode. Het is dan ook de taak van de kraamverzorgende om te zorgen voor rust en regelmaat tijdens de kraamzorg. BabyCare Kraamzorg Den Haag zorgt voor een goede begeleiding bij de geboorte van uw baby en tijdens de kraamperiode waarbij wij er naar streven dat u ook na de kraamtijd zelfstandig en zelfverzekerd in uw nieuwe gezinssituatie staat.

kraamzorg liefdevolle aanraking baby

Opstartzorg nadat u bent bevallen in het ziekenhuis

Bij BabyCare is het ook mogelijk om aan het eind van de middag of begin van de avond zorg te krijgen. Als u bent bevallen in het ziekenhuis en u gaat naar huis dan wilt u waarschijnlijk meteen kraamzorg. Dat kan bij BabyCare kraamzorg Den Haag. Wanneer dit aan het eind van de dag is dan regelen wij opstartzorg. Dit houdt in dat er een kraamverzorgende bij u langs komt ter voorbereiding van de eerste nacht thuis met uw pasgeborene. De kraamverzorgster vertelt hoe u uw baby in het bedje moet leggen, zij helpt met de voeding van de baby en geeft eventuele adviezen.

Kiezen voor BabyCare Kraamzorg Den Haag is kiezen voor kwaliteit?

  • Wij streven naar 1 kraamverzorgende per gezin
  • Lactatiekundige hulp tijdens uw kraamperiode
  • Uitstekend geschoolde kraamverzorgenden
  • Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden
  • Uitleenservice hulpmiddelen zoals bedverhogers / klossen
  • Verhuur en verkoop van Medela borstvoedingskolven
  • Borstvoedingscertificaat WHO/UNICEF
  • Wij zijn ISO/HKZ gekwalificeerd

Aanmelden voor BabyCare Kraamzorg in de regio Den Haag?

Aanmelden voor kraamzorg is bij BabyCare zo geregeld. Neemt u gerust contact met ons op of meld u aan voor de beste zorg aan moeder en kind! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over het verloop van de aanmelding. U mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088 – 0157 300 of per mail via info@babycarekraamzorg.nl

En mocht je andere vragen hebben over de kraamzorg die we leveren in de omgeving van Den Haag bel ons gerust. Wij helpen u graag verder!