Kraamzorg Dronten


Notice: Undefined index: file in /home/babycare/domains/babycarekraamzorg.nl/public_html/wp/wp-includes/media.php on line 1676

Hartelijk gefeliciteerd, u bent in verwachting!

voeding zwangerschap buik kraamzorgDe kraamperiode is een prachtige tijd waar u goed op terug moet kunnen kijken. BabyCare Kraamzorg Dronten staat met haar team kraamverzorgenden voor u klaar! Kraamzorg van A tot Z.

Een zwangerschap is een unieke en bijzondere ervaring. Goede begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling, maar ook de kraamzorg daarna is erg belangrijk.  De kraamverzorgenden van BabyCare Dronten zijn zeer ervaren, goed opgeleid en stellen alles in het werk om u en uw gezin zo veel mogelijk te laten genieten.

Wat kunt u verwachten van de kraamzorg van BabyCare Dronten?

De kraamverzorgende zal de verloskundige assisteren bij de bevalling. Tijdens de aansluitende kraamperiode verzorgt ze u en voert de noodzakelijke controles uit. Zij verzorgt, zoveel mogelijk samen met u, de baby, geeft voorlichting en beantwoordt al uw vragen. Ze draagt zorg voor de overige gezinsleden en voert lichte huishoudelijke taken uit.
BabyCare Kraamzorg vindt het belangrijk dat een kraamverzorgende per gezin de zorg op zich neemt. Op deze manier bouwt u een prettige, vertrouwde relatie met haar op. Zij zorgt voor de rust en regelmaat in het gezin.

Voeding

Gaat u kiezen voor borst- of flesvoeding? Deze keuze is geheel aan u.
Borstvoeding is de meest natuurlijke manier om uw baby een goede start te geven. Het is ook gezond én gezellig!

De kraamverzorgende geeft u alle steun om het geven van borstvoeding goed te laten verlopen. En als er zich problemen voordoen kan de lactatiekundige van BabyCare Kraamzorg Dronten ingeschakeld worden. Dit kan gedurende de gehele borstvoedingsperiode. Zij geeft dan antwoord op al uw vragen.

Samenwerking

BabyCare Kraamzorg Dronten werkt tijdens en na de zwangerschap nauw samen met onder andere de verloskundige, de huisarts, het ziekenhuis en de jeugdgezondheidszorg. Na de kraamtijd neemt het consultatiebureau de begeleiding over.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor kraamzorg van BabyCare Dronten? Wij werken in Dronten én omgeving. U kunt de postcode check doen.

Informatie of aanmelden?

U kunt 24/7 contact met ons opnemen via 088-01 57 300
Aanmelden voor kraamzorg in Dronten of omgeving kan 24 uur per dag via ons aanmeldingsformulier op deze website of telefonisch tijdens kantooruren.