Kraamzorg Ede

Van harte gefeliciteerd! U bent in verwachting!

En nu op zoek naar de kraamzorg die het beste bij u past. Bij BabyCare Kraamzorg Ede bent u aan het juiste adres. In de enerverende periode van de kraamweek is het essentieel dat er iemand bij u thuis is om u te ondersteunen en te begeleiden. BabyCare Kraamzorg helpt u hierbij. Onze ervaren, goed opgeleide kraamverzorgenden helpen u graag op weg.

Een kraamverzorgende per gezin

Dat vinden wij belangrijk. BabyCare Kraamzorg doet altijd haar uiterste best om ervoor te zorgen dat u gedurende uw hele kraamweek dezelfde kraamverzorgende ziet. Dat is wel zo prettig en vertrouwd! De kraamverzorgende kan op deze manier makkelijk inspelen op al uw behoeften.

Uw gezin

Uiteraard gaat de meeste aandacht naar u en uw kindje. Maar de overige gezinsleden zoals de vader, broertjes en/of zusjes zijn ook belangrijk en zullen niet vergeten worden!

intake-kraamzorg

Wat kunt u verder verwachten van de kraamverzorgster van BabyCare Ede?

  • Zij kan assisteren bij de thuisbevalling
  • Zij verzorgt u en voert de controles bij u uit
  • Zij geeft antwoord op al uw vragen
  • Zoveel mogelijk samen met u, verzorgt ze de baby
  • Zij voert een aantal lichte huishoudelijke taken uit

Na de kraamtijd kunt u dan vol vertrouwen zelf de verzorging van uw baby voortzetten.

Samenwerking

BabyCare Kraamzorg Ede werkt tijdens en na de zwangerschap nauw samen met onder andere de verloskundige, de huisarts, het ziekenhuis en de jeugdgezondheidszorg. Na de kraamtijd neemt het consultatiebureau de begeleiding over.

Informatie of aanmelden?

U kunt 24/7 contact met ons opnemen via  088-01 57 300
Aanmelden voor kraamzorg kan 24 uur per dag via ons aanmeldingsformulier op deze website of telefonisch tijdens kantooruren.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor kraamzorg van BabyCare Ede? Wij werken in Ede én omgeving. Dan kunt U de postcode check doen.