Kraamzorg Ermelo

Moeder met baby kraamzorg

Kraamzorg in Ermelo

Gefeliciteerd met uw zwangerschap! Uiteraard wilt U zich zo goed mogelijk voorbereiden en BabyCare Kraamzorg Ermelo helpt u daar graag bij. Onze kraamverzorgenden zullen alles in het werk stellen om u een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen. Ons team van kraamverzorgenden biedt persoonlijke begeleiding, zorg en ondersteuning. Een goede vertrouwensband tussen u als moeder en onze kraamverzorgster vormt de basis voor een optimale kraamtijd.

BabyCare Kraamzorg Ermelo en omgeving

Het verzorgingsgebied van BabyCare Kraamzorg Ermelo bestrijkt een groot gebied ook in deze omgeving. Mocht u er zeker van willen zijn dat u binnen ons verzorgingsgebied woont?

Controleer dan uw adres met de postcode checker.

Vragen tijdens de kraamperiode

De geboorte van een baby is een bijzondere gebeurtenis, negen maanden lang heeft u naar dit moment uitgekeken. U maakt kennis met uw pasgeboren kindje, u herstelt van de bevalling en uw gezin staat volop in de belangstelling. Onze enthousiaste en deskundige kraamverzorgsters begeleiden u tijdens de kraamperiode. U zult allerhande vragen hebben en zij zijn er dan ook om u te adviseren en ondersteunen zodat u na de kraamtijd zelfstandig en zelfverzekerd uw baby kunt verzorgen.

.

Flexibele kraamzorg in Ermelo

BabyCare staat voor de beste kraamzorg! Dit betekent voor ons dat wij de zorg afstemmen op de behoefte van moeder en kind. Voor iedereen is de zorgbehoefte verschillend. Daarom kunt u bij BabyCare kraamzorg Ermelo zelf uw wensen aangeven.

Wilt u in het weekend wat meer of juist minder, of alleen in de ochtend? Het is allemaal mogelijk. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij ons centraal zodat u de kraamzorg krijgt die u wenst!

Kwaliteit van BabyCare Kraamzorg in Ermelo

  • Eén kraamverzorgende gedurende de kraamtijd
  • Lactatiekundige hulp voor al uw vragen over borstvoeding tijdens uw kraamperiode
  • Direct kraamzorg bij thuiskomst na een ziekenhuisbevalling (24/7)
  • Verhuur en verkoop van Medela borstvoedingskolven
  • 7 dagen per week, 24 uur bereikbaar
  • Gediplomeerde, zorgzame en enthousiaste kraamverzorgenden
  • Gratis bezorging van hulpmiddelen: o.a. bedverhogers

Aanmelden voor BabyCare Kraamzorg in Ermelo?

Neemt u gerust contact met ons op of meld u aan voor de beste zorg aan moeder en kind! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over het verloop van de aanmelding.

U mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088 – 01 57 300 (lokaal tarief) of per mail via info@babycarekraamzorg.nl