Kraamzorg Gelderse Vallei

Hartelijk gefeliciteerd!

U bent in verwachting en gaat een bijzondere tijd tegemoet!

intake-kraamzorgVoor, tijdens en na de bevalling staan de medewerkers van BabyCare Kraamzorg voor u klaar. Ons doel is om u en uw gezin een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen.
Elk gezin is uniek! Met haar eigen wensen en vragen. Daarom geeft BabyCare Kraamzorg, altijd in goed overleg met u, gedegen invulling van de zorg.

Hoe doen we dat?

Door per gezin een kraamverzorgende in te zetten. U ziet dus de hele kraamweek een vertrouwd gezicht en dat is wel zo prettig. Zij is dan ook in staat om als geen ander tegemoet te komen aan uw wensen. Na de kraamtijd kunt u vol vertrouwen zelf de verzorging van uw kindje voortzetten.
BabyCare Kraamzorg Gelderse Vallei vindt de aandacht voor de overige gezinsleden erg belangrijk. Vader en eventuele broertjes en zusjes worden overal bij betrokken, zodat iedereen zijn weg vindt.

Borstvoeding of flesvoeding?

Deze keuze is uiteraard helemaal aan u. Het geven van borstvoeding is heel natuurlijk, maar toch gaat het niet altijd helemaal vanzelf. De kraamverzorgenden van BabyCare Gelderse Vallei zijn uitstekend opgeleid. Zij volgen regelmatig bijscholing met betrekking tot zowel borstvoeding als flesvoeding zodat ze u hierbij goed kunnen helpen. Tevens kunt u, indien nodig, een afspraak maken met onze lactatiekundige, als de borstvoeding niet naar wens verloopt.

Enkele voordelen van borstvoeding:- De samenstelling van de moedermelk is volledig afgestemd op de baby
– Het beschermt tegen infecties en allergieën

Samenwerking

BabyCare Kraamzorg Gelderse Vallei werkt tijdens en na de zwangerschap nauw samen met onder andere de verloskundige, de huisarts, het ziekenhuis en de jeugdgezondheidszorg. Na de kraamtijd neemt het consultatiebureau de begeleiding over.

Informatie of aanmelden?

U kunt 24/7 contact met ons opnemen via 088-01 57 300
Aanmelden voor kraamzorg kan 24 uur per dag via ons aanmeldingsformulier op deze website of telefonisch tijdens kantooruren.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor kraamzorg van BabyCare Gelderse Vallei? Wij werken in Gelderse Vallei én omgeving. Dan kunt U de postcode check doen.