Kraamzorg Hilversum

Kraamzorg Zwangere Vrouw

Kraamzorg Hilversum en omgeving

Bij BabyCare Kraamzorg Hilversum komt de zorg voor moeder en kind al ruim 25 jaar op de eerste plaats! Onze kraamverzorgenden zullen alles in het werk stellen om u een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen.

Ons team van kraamverzorgenden zal u begeleiden en ondersteunen tijdens uw kraamperiode. Het is belangrijk dat u goed kunt herstellen van uw bevalling en begeleiding krijgt bij de verzorging van uw pasgeboren baby. Uiteraard stemt de kraamverzorgende de zorg af op uw persoonlijke behoefte.

Taken van de kraamverzorgende

Naast bovengenoemde behoort tot haar taken ook de zorg voor eventuele andere gezinsleden en het huishouden. Dit is wel afhankelijk van het aantal uren dat de kraamzorg wordt ingezet. Tijdens een persoonlijk intakegesprek krijgt u meer informatie en kunt u uw specifieke wensen kenbaar maken.

Intakegesprek door kraamzorg Hilversum

Wij nemen tussen de 32e en 36e week van uw zwangerschap contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw eigen specifieke wensen en verwachtingen aangeven en zullen wij met u doornemen wat de mogelijkheden zijn.

Bevallen in het ziekenhuis of thuis in Hilversum en omgeving

Tijdens de zwangerschap moet u een keuze maken waar u wilt bevallen. In Nederland hebben zwangeren de mogelijkheid om te kiezen voor een bevalling thuis of in het ziekenhuis. Wanneer een zwangerschap zonder risico of complicaties verloopt, kunt u veilig thuis bevallen.

Poliklinische bevalling in Tergooi met bevallingsassistentie van BabyCare

U kunt zonder medische indicatie in het ziekenhuis bevallen. De kraamverzorgenden van BabyCare Kraamzorg Hilversum kunnen ook in ziekenhuis Tergooi bevallingsassistentie verlenen. U kunt bij uw verloskundige navragen wat de mogelijkheden zijn.

 

Kiezen voor BabyCare Kraamzorg Hilversum is kiezen voor kwaliteit?

 • 1 kraamverzorgende per gezin
 • Lactatiekundige hulp tijdens uw kraamperiode
 • Uitstekend geschoolde kraamverzorgenden
 • Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden
 • Uitleenservice hulpmiddelen zoals bedverhogers / klossen
 • Verhuur en verkoop van Medela borstvoedingskolven

Kwaliteitsgarantie van BabyCare Kraamzorg Hilversum

 • BabyCare is gecertificeerd volgens de HKZ-normen en in bezit van het internationale certificaat ‘Zorg voor borstvoeding’ van WHO/UNICEF.
 • Wij werken nauw samen met verloskundigen, jeugdgezondheidszorg en lactatiekundigen.
 • De verzorging van u en uw pasgeboren kindje zijn vastgelegd in protocollen waardoor de werkzaamheden van de kraamverzorgende altijd zijn gericht op uw welzijn en dat van uw kindje.

kraamzorg liefdevolle aanraking baby

Werkgebied BabyCare Kraamzorg Hilversum en omgeving

Het verzorgingsgebied van BabyCare Kraamzorg Hilversum bestrijkt een groot gebied. Mocht u er zeker van willen zijn dat u binnen ons verzorgingsgebied woont?
Controleer dan uw adres met de postcode checker.

Aanmelden voor BabyCare Kraamzorg Hilversum?

Neemt u gerust contact met ons op of meld u aan voor de beste zorg aan moeder en kind! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over het verloop van de aanmelding.

U mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088-0157 300 of per mail via info@babycarekraamzorg.nl