Kraamzorg Houten

Moeder met baby kraamzorg

Kraamzorg in Houten

Bij BabyCare Kraamzorg Houten hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen en ondersteunen van moeder en kind tijdens de kraamperiode. Ons kraamverzorgenden willen van uw kraamperiode een bijzondere tijd maken waar u met veel warmte en plezier op terug kunt kijken. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens deze bijzondere tijd. Daarom streven wij er naar dat u te maken krijgt met slechts één kraamverzorgende. En mocht het zo zijn dat de match tussen u en haar toch niet klikt, dan kan u dat altijd aangeven en dan regelen wij op uw verzoek een andere kraamverzorgende.

Kortom BabyCare Kraamzorg Houten stelt alles in het werk dat u zich prettig voelt.

Kraamzorg in Houten van BabyCare betekent:

  • Eén kraamverzorgende gedurende de kraamperiode
  • Wij garanderen kraamzorguren bij inschrijving
  • Korte lijnen en nauwe samenwerking met verloskundigen in de regio
  • Professionele, deskundige en betrokken medewerkers
  • Al meer dan 25 jaar betrouwbare kraamzorg

Kraamzorg gezin met baby

 

.

Begeleiding rond de bevalling van BabyCare Kraamzorg in de regio Houten

Al onze kraamverzorgenden hebben ervaring in het ondersteunen bij een thuisbevalling. Zij is aanwezig als assistente van de verloskundige en ter ondersteuning van u. In de regel is het de verloskundige die bepaalt wanneer zij ons oproept voor bevallingsassistentie. Wanneer u in het ziekenhuis bevalt kunt u contact met ons opnemen wanneer u er heen gaat zodat wij al een kraamverzorgster voor u kunnen reserveren. Zodra u weet wanneer u met uw pasgeboren baby naar huis kunt kan u contact met ons opnemen zodat er een kraamverzorgende bij u komt zodra u thuis komt.

BabyCare Kraamzorg Houten en omgeving

BabyCare levert Kraamzorg in Houten en omgeving. Of u nu kraamzorg zoekt in Houten, Bunnik, Driebergen of Schalkwijk, BabyCare is er voor de beste kraamzorg in Houten aan moeder en kind! Mocht u er zeker van willen zijn dat u binnen ons verzorgingsgebied woont? Controleer dan uw adres met de postcode checker.

Aanmelden voor BabyCare Kraamzorg in Houten?

Neemt u gerust contact met ons op of meld u aan voor de beste zorg aan moeder en kind! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over het verloop van de aanmelding. U mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088-0157 300 of per mail via info@babycarekraamzorg.nl