Kraamzorg Lelystad


Notice: Undefined index: file in /home/babycare/domains/babycarekraamzorg.nl/public_html/wp/wp-includes/media.php on line 1676

Nieuwe fase! U bent in verwachting!

voeding zwangerschap buik kraamzorgU gaat een mooie, bijzondere tijd tegemoet. Een periode van groot geluk voor uw nieuwe gezin, maar ook een periode waarin u veel vragen zult hebben omtrent de verzorging van uw baby.

De kraamverzorgenden van BabyCare Kraamzorg Lelystad staan u in de kraamweek met raad en daad bij, en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke kraamtijd beleeft, zodat u in alle rust kunt genieten van uw baby. Kraamzorg op zijn best!

 

Daarbij vergeten we ook de vader en eventuele broertjes en zusjes niet. Zij zijn natuurlijk ook belangrijk! Naast de intensieve begeleiding van u en uw baby, wordt het hele gezin in de kraamweek op weg geholpen.

Een kraamverzorgende per gezin

BabyCare Kraamzorg doet altijd haar uiterste best om ervoor te zorgen dat u elke dag dezelfde kraamverzorgende ziet. Dit voelt prettig en vertrouwd en de kraamverzorgende kan op deze manier de kraamzorg volledig afstemmen op uw wensen en behoeften. Na de kraamtijd kunt u dan vol vertrouwen zelf de verzorging van uw baby voortzetten. Mocht de match tussen u en de kraamverzorgster onverwacht toch niet goed zijn, dan mag u dat direct aangeven en regelen wij op uw verzoek een andere kraamverzorgster.

De voeding

Kiest u voor borstvoeding of flesvoeding? Deze keuze is helemaal aan u. Uw baby krijgt een goede start als u borstvoeding geeft. Dit is heel natuurlijk. Het gaat echter niet altijd vanzelf. Onze ervaren kraamverzorgenden helpen u hierbij op weg. Soms zijn er omstandigheden waarbij specifieke kennis nodig is.

BabyCare Kraamzorg Lelystad heeft een lactatiekundige in dienst die al uw vragen met betrekking tot borstvoeding kan beantwoorden. Dit kan telefonisch (gratis).

Een aantal voordelen van borstvoeding zijn onder andere: de moedermelk is altijd op de goede temperatuur, het beschermt tegen allergieën en infecties, en de samenstelling is volledig afgestemd op de baby. Indien u kiest voor flesvoeding zal onze kraamverzorgende u hierin begeleiden en adviseren over de bereiding van de voeding.

Samenwerking

BabyCare Lelystad werkt tijdens en na de zwangerschap nauw samen met onder andere de verloskundige, de huisarts, het ziekenhuis en de jeugdgezondheidszorg. Na de kraamtijd neemt het consultatiebureau de begeleiding over.

Informatie of aanmelden?

U kunt 24/7 contact met ons opnemen via 088-01 57 300
Aanmelden voor kraamzorg kan 24 uur per dag via ons aanmeldingsformulier op deze website of telefonisch tijdens kantooruren.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor kraamzorg van BabyCare Lelystad? Wij werken in Lelystad én omgeving. Dan kunt U de postcode check doen.