Kraamzorg Nederland

Moeder met baby kraamzorg

Wergebied BabyCare Kraamzorg Nederland

BabyCare staat voor de beste zorg aan moeder en kind! Het verzorgingsgebied van BabyCare Kraamzorg Nederland bestrijkt een groot gebied.

Mocht u er zeker van willen zijn dat u binnen ons verzorgingsgebied woont?

Controleer dan uw adres met de postcode checker.

Kraamzorg in Nederland verzekerd

Kraamzorg in Nederland valt onder de basisverzekering. Dit houdt in dat iedere zorgverzekering de standaard kraamzorguren vergoed. Wel betaald u een kleine eigen bijdrage per uur, tenzij u hiervoor aanvullend verzekerd bent, dan wordt dat ook vergoed. Mocht u hier vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op.

Kraamzorg op maat, uw wensen staan centraal!

Moeder en kind komen bij BabyCare Kraamzorg in Nederland al ruim 25 jaar op de eerste plaats! Er staat een team van enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden klaar om u een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen. Het kan natuurlijk voorkomen dat de match tussen u en de kraamverzorgende onverwacht niet goed is. Dan kan u dat direct aangeven en regelen wij op uw verzoek een andere kraamverzorgende.

 

Bevalling in Nederland

De bevalling kan in Nederland thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden. Wanneer u thuis bevalt assisteert de kraamverzorgende de verloskundige tijdens en na de bevalling. Ze blijft tot tenminste twee uur na de bevalling bij u, ongeacht het tijdstip. Wanneer u in het ziekenhuis bevalt en aan het einde van de middag of ’s avonds nog naar huis wilt staat er uiteraard ook een kraamverzorgende voor u klaar.

Kwaliteitsgarantie van BabyCare Kraamzorg Nederland

  • BabyCare is gecertificeerd volgens de HKZ-normen en in bezit van het internationale certificaat ‘Zorg voor borstvoeding’ van WHO/UNICEF.
  • Wij werken nauw samen met verloskundigen, jeugdgezondheidszorg en lactatiekundigen.
  • De verzorging van u en uw pasgeboren kindje zijn vastgelegd in protocollen waardoor de werkzaamheden van de kraamverzorgende altijd zijn gericht op uw welzijn en dat van uw kindje.

kraamzorg liefdevolle aanraking baby

Aanmelden voor BabyCare Kraamzorg in Nederland?

Neemt u gerust contact met ons op of meld u aan voor de beste zorg aan moeder en kind! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over het verloop van de aanmelding. U mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088-0157 300of per mail via info@babycarekraamzorg.nl