Kraamzorg Noord Holland

kraamzorg voeding en borstvoeding

Kraamzorg in Noord Holland

Welkom bij BabyCare kraamzorg Noord Holland. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het verlenen van de beste kraamzorg in Noord Holland aan moeder en kind. Wij ondersteunen u met deskundige zorg en persoonlijk advies. Onze kraamverzorgenden zijn experts op het gebied van u als kraamvrouw en uw pasgeboren baby. Zij zijn uitstekend geschoold en door regelmatige bijscholing op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Eén kraamverzorgende gedurende de kraamperiode

BabyCare streeft er naar dat u slechts te maken krijgt met 1 kraamverzorgende, die gedurende de hele kraamtijd aanwezig is. Gedurende de kraamperiode kan zij u en uw partner alles uitleggen over de verzorging van uw pasgeboren baby. Vanzelfsprekend verzorgt zij u en uw baby en doet ze huishoudelijke werkzaamheden zoals het schoonhouden van het sanitair, het opmaken van het babybedje en van het kraambed en het doen van de was. Natuurlijk kunt u zelf in overleg met de kraamverzorgende aangeven waaraan u wilt dat zij de meeste aandacht besteedt. U kunt dan denken aan de zorg voor andere kinderen en het bereiden van een maaltijd.

Kortom: kraamzorg zoals u dat wenst!

Moeder en Baby lachen naar elkaar

Kraamzorg in Noord-Holland van BabyCare betekent:

• Eén kraamverzorgende gedurende de gehele kraamtijd
• Flexibele invulling van kraamzorguren
• Nauwe samenwerking met verloskundigen in de regio Noord Holland
• Wij zijn uitgifte punt Noord Holland voor verhuur en verkoop Medela Borstvoedingskolven
• Ruim 25 jaar betrouwbare kraamzorg

Werkgebied BabyCare Kraamzorg Noord-Holland

BabyCare levert Kraamzorg in een deel van Noord-Holland.

Kijk bij onze postcode checker of wij ook kraamzorg leveren in uw woonplaats.

Wij leveren zorg in de Gooi en Vechtstreek zoals kraamzorg in Huizen, Laren en Blaricum. Maar ook in plaatsen zoals Loosdrecht, Weesp, Muiden en Kortenhoef leveren wij binnen Noord Holland kraamzorg.

Aanmelden voor BabyCare Kraamzorg in Noord-Holland?

Aanmelden voor kraamzorg is bij BabyCare zo geregeld. Neemt u gerust contact met ons op of meld u aan voor de beste zorg aan moeder en kind! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over het verloop van de aanmelding.

U mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088-0157 300 of per mail via info@babycarekraamzorg.nl

En mocht je andere vragen hebben over de kraamzorg die we leveren in Noord Holland bel ons gerust. Wij helpen u graag verder!