Kraamzorg Nunspeet

Hartelijk gefeliciteerd! U bent in verwachting!

En bij BabyCare Kraamzorg Nunspeet bent u aan het goede adres. BabyCare Kraamzorg is een professionele organisatie die alles biedt wat u in deze bijzondere periode nodig heeft. BabyCare Nunspeet levert kraamzorg van hoge kwaliteit door zeer ervaren en enthousiaste kraamverzorgenden, zodat u in alle rust in uw eigen omgeving kunt genieten van uw kraamperiode.

Eén kraamverzorgende per gezin

BabyCare Kraamzorg streeft er altijd naar dat één kraamverzorgende per gezin de zorg op zich neemt. Dat voelt prettig en vertrouwd. Mocht er onverhoopt geen goede klik zijn met de kraamverzorgende dan wordt de kraamzorg, na gedegen overleg, overgedragen aan een andere kraamverzorgende. Uw wensen staan immers centraal!

U en uw gezin

intake-kraamzorgUiteraard gaat alle aandacht van de kraamverzorgende naar u en uw baby. Naast deze intensieve begeleiding worden ook de vader en eventuele broertjes en zusjes niet vergeten! Zij zijn evengoed belangrijk. Het gehele gezin wordt op deze manier in de kraamweek op weg geholpen.

De voeding

Of u borstvoeding of flesvoeding wilt geven; die keuze is helemaal aan u. De kraamverzorgenden van BabyCare Kraamzorg Nunspeet zijn goed opgeleid en volgen regelmatig nascholing met betrekking tot zowel borstvoeding als flesvoeding, zodat ze u hierbij met raad en daad kunnen bijstaan. Tevens heeft BabyCare Nunspeet een lactatiekundige in dienst die u kan helpen bij het geven van borstvoeding, als er zich problemen voordoen. U kunt met haar een telefonische afspraak maken voor advies. Dit is gratis. Tijdens de gehele borstvoedingsperiode is zij bereikbaar. Een goede voorbereiding is het halve werk bij het geven van borstvoeding.

Samenwerking

BabyCare Nunspeet werkt tijdens en na de zwangerschap nauw samen met onder andere de verloskundige, de huisarts, het ziekenhuis en de jeugdgezondheidszorg. Na de kraamtijd neemt het consultatiebureau de begeleiding over.

Informatie of aanmelden?

U kunt 24/7 contact met ons opnemen via 088-01 57 300
Aanmelden voor kraamzorg kan 24 uur per dag via ons aanmeldingsformulier op deze website of telefonisch tijdens kantooruren.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor kraamzorg van BabyCare Nunspeet? Wij werken in Nunspeet én omgeving. Dan kunt U de postcode check doen.