Kraamzorg Voorthuizen

Gefeliciteerd, u bent in verwachting!

Voor veel moeders én vaders is de kraamtijd best een spannende periode. Na al die maanden zwangerschap breekt er een nieuwe tijd aan! Natuurlijk heeft u veel vragen. De kraamverzorgenden van BabyCare Kraamzorg Voorthuizen kunnen perfect inspelen op al uw behoeften met betrekking tot zorg in de kraamtijd. Een jong, dynamisch team staat voor u klaar! BabyCare Kraamzorg is een professionele organisatie die u alles biedt wat u nu nodig heeft. BabyCare Kraamzorg begeleidt u graag zodat u lekker kunt genieten.

Wat kunt u van de kraamzorg van BabyCare Kraamzorg Voorthuizen verwachten?

De kraamverzorgende zal de verloskundige assisteren bij de thuisbevalling en aansluitend de kraamweek verzorgen. BabyCare Kraamzorg streeft er altijd naar dat een kraamverzorgende per gezin de zorg op zich neemt. U ziet dus steeds dezelfde vertrouwde persoon. Zij kan dan ook als geen ander inspelen op al uw wensen. Dit is kraamzorg op zijn best!

Uw kraamverzorgende verzorgt, zoveel mogelijk samen met u, de baby. Ze voert bij u de noodzakelijke controles uit, geeft voorlichting en beantwoordt al uw vragen. Ze houdt zich bezig met de overige gezinsleden en doet licht huishoudelijk werk.

over babycare

kwaliteit-borstvoeding

Borstvoeding of flesvoeding?

Deze keuze is uiteraard helemaal aan u. Wanneer het mogelijk is, is borstvoeding de beste start voor uw kindje. De moedermelk wapent uw baby al vroeg tegen allerlei infecties. Bovendien is het geven van borstvoeding heel persoonlijk en gezellig! Onze kraamverzorgenden geven u alle steun om de borstvoeding goed te laten verlopen. BabyCare Kraamzorg heeft een lactatiekundige in dienst, die telefonisch al uw vragen kan beantwoorden tijdens de gehele borstvoedingsperiode, als er zich toch problemen voordoen (gratis). De kraamverzorgende van BabyCare Voorthuizen zal u uiteraard ook goed begeleiden als u kiest voor flesvoeding.

Samenwerking

BabyCare Voorthuizen werkt tijdens en na de zwangerschap nauw samen met onder andere de verloskundige, de huisarts, het ziekenhuis en de jeugdgezondheidszorg. Na de kraamtijd neemt het consultatiebureau de begeleiding over.

Informatie of aanmelden?

U kunt 24/7 contact met ons opnemen via 088-01 57 300
Aanmelden voor kraamzorg kan 24 uur per dag via ons aanmeldingsformulier op deze website of telefonisch tijdens kantooruren.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor kraamzorg van BabyCare Voorthuizen? Wij werken in Voorthuizen én omgeving. U kunt de postcode check doen.