Kraamzorg Zeewolde


Notice: Undefined index: file in /home/babycare/domains/babycarekraamzorg.nl/public_html/wp/wp-includes/media.php on line 1676

Gefeliciteerd!

zwangerschap buik kraamzorgU bent zwanger en gaat een mooie, spannende tijd tegemoet. BabyCare Kraamzorg Zeewolde biedt u de beste kraamzorg!

Onze enthousiaste, goed opgeleide en ervaren kraamverzorgenden staan voor u klaar om u een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen.

Deze kraamtijd is een unieke periode voor u en uw gezin waarin u rustig kunt bijkomen van de bevalling een mooie start kunt maken met uw baby.

Eén kraamverzorgster gedurende de gehele kraamtijd

Kraamzorg op maat. Dat vinden wij belangrijk. Daarom doet BabyCare Kraamzorg Zeewolde altijd haar uiterste best om ervoor te zorgen dat u gedurende de hele kraamtijd dezelfde kraamverzorgende ziet. Dit is voor u veilig en vertrouwd. De kraamverzorgende kan u zo de optimale ondersteuning bieden die u nodig heeft. Ook voor de overige gezinsleden is dat erg prettig.

Borstvoeding of flesvoeding?

Voor sommige ouders best een lastige vraag! Die keuze is helemaal aan u. BabyCare Kraamzorg Zeewolde vindt het belangrijk dat aanstaande ouders op professionele wijze informatie krijgen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken welke voeding het beste bij uw baby past. BabyCare Kraamzorg Zeewolde biedt u alle steun om het geven van zowel borstvoeding als flesvoeding goed te laten verlopen. Een goede begeleiding bij het geven van borstvoeding is essentieel. Onze kraamverzorgenden zijn hier uitstekend voor opgeleid. De lactatiekundige van BabyCare Kraamzorg Zeewolde kan desgewenst antwoord geven op al uw vragen met betrekking tot de borstvoeding, als de borstvoeding niet helemaal goed verloopt. Dit kan telefonisch (gratis). Als u kiest voor flesvoeding, begeleidt en adviseert de kraamverzorgende van BabyCare Kraamzorg u hierover uiteraard.

Samenwerking

BabyCare Kraamzorg Zeewolde werkt tijdens en na de zwangerschap nauw samen met onder andere de verloskundige, de huisarts, het ziekenhuis en de jeugdgezondheidszorg. Na de kraamtijd neemt het consultatiebureau de begeleiding over.

Informatie of aanmelden?

U kunt 24/7 contact met ons opnemen via 088-01 57 300
Aanmelden voor kraamzorg kan 24 uur per dag via ons aanmeldingsformulier op deze website of telefonisch tijdens kantooruren.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor kraamzorg van BabyCare Zeewolde? Wij werken in Zeewolde én omgeving. Dan kunt U de postcodecheck doen.