Kraamzorg Zeist

kraamzorg voeding en borstvoeding

Kraamzorg in Zeist

BabyCare kraamzorg Zeist helpt u om uw kraamperiode zo soepel mogelijk te laten verlopen. De geboorte van een baby is een bijzondere gebeurtenis waarbij u tijdens de kraamperiode tegen allerlei praktische vragen aan zult lopen. Wij bieden deskundige en persoonlijke zorg tijdens de bevalling en kraamtijd. Onze kraamverzorgenden zijn enthousiast, deskundig en uitstekend geschoold. Zij begeleiden u en uw pasgeboren baby tijdens deze bijzondere periode.

BabyCare Kraamzorg Zeist

U wilt uw baby en u zelf natuurlijk de best mogelijke start geven. Kiezen voor BabyCare is kiezen voor de beste kwaliteit. Uiteraard willen u en uw partner, en indien aanwezig broertje/zusje, genieten van deze bijzondere periode waarin jullie een kersverse baby mogen verwelkomen. BabyCare staat voor een onvergetelijke kraamtijd. Mocht u er zeker van willen zijn dat u binnen ons verzorgingsgebied woont? Controleer dan uw adres met de postcode checker.

intake-kraamzorg

 

Vragen tijdens de kraamperiode

Naarmate u langer thuis bent met uw pasgeboren kindje nemen de vragen vaak toe. Onze kraamverzorgenden zijn er dan om u te adviseren en te ondersteunen. Wij zijn er voor u bij de bevalling en tijdens de kraamtijd. De taken van de kraamverzorgenden zijn zeer divers en altijd geheel gericht op de zorg en welzijn van moeder en kind. Ons uiteindelijke doel is u handvaten te geven zodat u na de kraamtijd zelfverzekerd en zelfstandig in uw nieuwe gezinssituatie staat.

Binnen het aantal uren kraamzorg heeft de kraamverzorgende ook de taak om de zorg voor eventuele andere gezinsleden en het huishouden te doen. Op de pagina taken kraamverzorgster vindt u een overzicht van haar taken. Tijdens het intakegesprek krijgt u hierover meer informatie.

BabyCare Kraamzorg Zeist staat voor:

  • Lactatiekundige hulp tijdens uw kraamperiode
  • Verhuur en verkoop van Medela borstvoedingskolven
  • 7 dagen per week, 24 uur bereikbaar
  • Enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden
  • Uitleen hulpmiddelen: o.a. bedverhogers
  • Borstvoedingscertificaat WHO/UNICEF
  • Kwaliteitscertificaat kraamzorg ISO/HKZ

Meer informatie over Kraamzorg in Zeist?

Neemt u gerust contact met ons op of meld u aan voor de beste zorg aan moeder en kind!
U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088 – 01 57 300 (lokaal tarief) of per mail via info@babycarekraamzorg.nl