Kraamzorg Zoetermeer

Moeder met baby kraamzorg

Kraamzorg in Zoetermeer

Hartelijk gefeliciteerd met uw zwangerschap! De komst van een baby is een mooi en leuk vooruitzicht. En als de kleine er eenmaal is staan de kraamverzorgenden van BabyCare klaar voor de beste kraamzorg in Zoetermeer en omgeving. Wij leveren al ruim 25 jaar betrouwbare kraamzorg met enthousiaste en deskundige kraamverzorgsters.

Aandacht voor persoonlijke kraamzorg in Zoetermeer

Bij BabyCare Kraamzorg Zoetermeer komt de zorg voor moeder en kind al ruim 25 jaar op de eerste plaats! Onze kraamverzorgenden weten als geen ander hoe ze u een onvergetelijke kraamtijd kunnen bezorgen. Het verschilt per persoon en situatie thuis welke behoefte aan zorg er is. U kunt uw wensen zelf aangeven. In overleg met u worden de zorguren ingevuld, met een ondergrens van drie uur per dag. Mochten er problemen zijn met de borstvoeding dan kunnen u en de kraamverzorgende aanvullend advies vragen aan onze lactatiekundige. Uiteraard streven wij ernaar dat er de gehele kraamperiode één kraamverzorgende in uw gezin aanwezig is.

Wat houdt kraamzorg in

De eerste dagen na de bevalling neemt de kraamverzorgster u veel taken uit handen. Zij waakt, samen met de verloskundige, over uw gezondheid en die van uw baby. Zij zal u begeleiden en ondersteunen tijdens de kraamperiode. Daarnaast adviseert zij u en geeft tips omtrent de verzorging van uw baby. Natuurlijk ondersteunt zij uw gezin ook met het huishouden.

 

Kraamzorg gezin met baby

Werkgebied BabyCare Kraamzorg Zoetermeer

BabyCare levert Kraamzorg in Zoetermeer en omgeving. Of u nu kraamzorg zoekt in Westland, Leidschendam of Pijnacker Nootdorp, BabyCare is er voor de beste kraamzorg in Zoetermeer en omgeving aan moeder en kind!

Mocht u er zeker van willen zijn dat u binnen ons verzorgingsgebied woont?

Controleer dan uw adres met de postcode checker.

Aanmelden voor BabyCare Kraamzorg in Zoetermeer?

Neemt u gerust contact met ons op of meld u aan voor de beste zorg aan moeder en kind! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over het verloop van de aanmelding.

U mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088-0157 300 of per mail via info@babycarekraamzorg.nl