Vacancies

This page is only available in Dutch as all our maternity nurses are obliged to speak and write Dutch.

Kom jij bij BabyCare kraamzorg werken als kraamverzorgende?  

Werken voor BabyCare kraamzorg betekent kwalitatief goede zorg leveren waarbij de zorg en veiligheid voor moeder en baby centraal staan.  

Als gediplomeerd kraamverzorgende help je de ouders tijdens de eerste dagen na de geboorte van de baby. Je zorgt ervoor dat de kraamweek een bijzondere tijd is voor het gezin. Je geeft adviezen en instructies zodat de ouders na jouw vertrek de zorg voor hun baby met vertrouwen zelf kunnen uitvoeren.

Alle medewerkers van BabyCare kraamzorg zetten zich met veel plezier en passie in. Samen zorgen wij ervoor dat onze cliënten mogen genieten van een fantastische kraamtijd.

Werken met een lange termijn planning

Als kraamverzorgende bij BabyCare kraamzorg krijg je persoonlijke aandacht doordat wij met kleinschalige teams werken. Wij bieden je de mogelijkheid om een planning te krijgen voor 2 maanden vooruit, zodat er een goede balans is tussen werk en privésituatie. Het aantal uren per maand zal in overleg vast gesteld worden. BabyCare biedt arbeidsvoorwaarden conform de CAO kraamzorg.

Inwerkprogramma

Wij bieden een degelijk inwerkprogramma dat is afgestemd op jouw kennis en ervaring en op onze kwaliteitseisen. Daarnaast bieden wij één maal per jaar een scholingsprogramma aan met verplichte en niet verplichte scholingen. Door het volgen van (geaccrediteerde) scholingen blijf je op de hoogte van de nieuwste (medische) ontwikkelingen en kun je de kwaliteit blijven leveren die wij en de cliënten van je verwachten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kraamzorg / FWG 35 en regelmatig professionele bijscholingen en werkoverleggen zodat je kennis up to date blijft.

Kraamopleiding

Verpleegkundigen (niveau 4) en Verzorgenden (niveau 3) kunnen de opleiding tot kraamverzorgenden in de verkorte variant volgen. Voor meer informatie omtrent omscholen tot kraamverzorgende kun je mailen naar opleiding@babycarekraamzorg.nl.

Wat verwachten wij van jou?

 • Diploma kraamverzorgende
 • Woonachtig in ons werkgebied (‘t Gooi, Almere, Amersfoort, Utrecht, de Vallei, Den Haag)
 • In bezit van borstvoedingscertificaat of bereid deze te halen
 • In bezit van certificaat EHBO/reanimatie of bereid deze te halen
 • Recente bijscholingen gevolgd zoals vroegsignalering, acute verloskunde, borstvoeding bijscholing of bereid deze te halen
 • In bezit van rijbewijs B
 • Registratie bij Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ)
 • Flexibele en dienstverlenende instelling  Interesse gekregen? Vul dan het onderstaande formulier in.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  CV (optioneel)

  Motivatie (optioneel)

  Ik ga akkoord met het privacyreglement