Vacature kraamverzorgende in opleiding

Werken en leren in de kraamzorg

Al meer dan 30 jaar levert BabyCare Kraamzorg, kraamzorg aan huis en (poliklinische) bevallingsassistentie met een enthousiast team van kraamverzorgenden. BabyCare staat voor een onvergetelijke kraamtijd en vindt het belangrijk om zorg op maat te bieden.

Wij luisteren actief naar de wensen en zorgbehoeften van de aanstaande ouders. Kwaliteit leveren en een flexibele instelling zijn onze kernwaarden.

 

De belangrijkste taak van een kraamverzorgende is te zorgen voor de continuïteit van zorg aan de cliënt en haar gezin alsmede aan alle medewerkers die bij de zorg betrokken zijn.

Als kraamverzorgende sta je de ouders bij in de eerste dagen na de geboorte van de baby. Je zorgt ervoor dat de kraamperiode een bijzondere tijd is voor het gezin. Door jouw adviezen en instructies kunnen de ouders na jouw vertrek de zorg voor de baby met vertrouwen zelf uitvoeren. Het huishouden blijft in jouw aanwezigheid op orde zodat het gezin volop kan genieten van deze speciale tijd. Jij zorgt voor de beste start voor moeder, baby en het gezin.

BabyCare kraamzorg is een middelgrote organisatie, waar iedereen op de eerste plaats staat. Je bent geen nummer, maar een collega. Persoonlijk contact, collegialiteit en een goede werksfeer vinden wij uiterst belangrijk.

 

Vacature Kraamverzorgende in opleiding
BabyCare kraamzorg heeft plaats voor nieuwe leerling kraamverzorgenden. Je hebt geen ervaring of opleiding in de zorg nodig.

De opleiding start begin maart 2022. De kraamverzorgende in opleiding komt in loondienst bij BabyCare, krijgt een leer-arbeidsovereenkomst en ontvangt vanaf de start een leerling salaris conform de CAO kraamzorg. Opleidingsduur: ong. 13 maanden

Verzorgenden IG kunnen de verdiepingsopleiding kraamzorg volgen.

  • Verdieping voor Verzorgenden IG die zich willen omscholen naar de kraamzorg. Opleidingsduur: ong. 6 maanden. Meerdere startmaanden mogelijk.

Voorafgaand aan de verdiepingsopleiding krijg je een arbeidsvoorwaarden gesprek waarin de huidige ervaring en opleidingsniveau bepaald wordt. Op basis hiervan zal de salarisschaal bepaald worden.

Wie ben jij?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent flexibel. Je werkt ook op onregelmatige tijden; avond, nacht, weekend- en feestdagen zijn geen uitzondering. Het is geen 9-17 uur baan
  • In bezit van rijbewijs B, bij voorkeur een auto tot je beschikking

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden jou salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO kraamzorg leerling kraamverzorgenden

  • CAO kraamzorg biedt standaard wachtvergoeding, onregelmatigheidstoeslag voor avonden/weekenden/feestdagen, een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw, reiskostenvergoeding
  • Werken volgens een rooster met vaste vrije dagen of avonden is mogelijk
  • Kleinschalige regio teams

Ook herintreders worden van harte uitgenodigd om te solliciteren!


Interesse?

Voor meer informatie over werken en leren in de zorg kun je bellen met Corlinda Fierlier via 085-8000323.

Heb je belangstelling voor deze functie stuur dan jouw motivatie met CV naar opleiding@babycarekraamzorg.nl t.a.v. mw. C.Fierlier.