Zwangerschap

Gefeliciteerd met uw zwangerschap!

U gaat een bijzondere tijd tegemoet. Een leuke tijd met een mooi vooruitzicht, maar ook een tijd met vragen en keuzes die gemaakt zullen moeten worden. Zo ook de keuze om de beste kraamzorg voor u en uw baby te regelen. Wij adviseren om de kraamzorg te regelen tussen de 12e en 16e week van uw zwangerschap. 

BabyCare Kraamzorg staat al 25 jaar voor de beste zorg aan moeder en kind! Wij werken met gediplomeerde kraamverzorgenden die u en uw gezin een ontspannen en onvergetelijke kraamperiode willen bezorgen.

Verloskundige

Maar er komt meer op u af, zoals het contact opnemen met een verloskundigen praktijk bij u in de buurt. De eerste afspraak bij de verloskundige is meestal tussen de 8e en 12e week van uw zwangerschap. Het is ook mogelijk om u aan te melden voor een zwangerschapscursus zoals yoga, fitness of zwemmen. Wanneer u na uw zwangerschap weer wilt gaan werken is het handig om u alvast te oriënteren op de verschillende mogelijkheden van kinderopvang. Er kan sprake zijn van een wachtlijst dus vroegtijdig aanmelden is dan aan te raden.

 

Zwangerschapstips

Kijk bij onze zwangerschap tips voor meer handvatten over wat allemaal handig is om te weten en waar u zoal aan moet denken en eventueel kunt regelen tijdens uw zwangerschap.

Eten tijdens de zwangerschap

Uiteraard is het van belang om tijdens uw zwangerschap gevarieerd en voldoende te eten. Op die manier krijgt u alle voedingsstoffen binnen. Kijk bij ‘uw voeding en zwangerschap’ voor handvatten en tips.

Vader worden

Voor de aanstaande vader is het ook een spannende tijd. Er zal van alles geregeld moeten worden zowel voor als na de geboorte van de baby. Kijk bij ‘vader worden’ voor enkele handvatten voor de aanstaande vader.

Contact

Neemt u gerust contact met ons op of meld u direct aan voor de beste kraamzorg aan moeder en kind!